Webdesign by OnlineXS

We design, build and maintain websites. Easy to use.

From the development of a website through to realising high ranking.

Creatieve vormgeving en een unieke, onderscheidende uitstraling maken het verschil.

Onlinexs zorgt voor een website die moeiteloos communiceert.

pencils-924965_1920

 

Design en meer

- Gebruiksvriendelijk

- Goed gestructureerd

- Stijlvol, easygoing

- en visueel aantrekkelijk.

 

Met de sterke vormgeving, duidelijke communicatie en een gebruiksvriendelijke interface willen we bezoekers (ver)leiden. De eerste paar seconden van bezoekers op uw website maken vaak het verschil tussen zaken doen of verder zoeken. Daarom is webdesign ook zo belangrijk. Wij creëren herkenbaarheid voor uw product en/of bedrijf.

 

 Het gebruik van de juiste kleuren, afbeeldingen, teksten en call-to-actions zijn leidraad voor het ontwerp.

 

In het ontwerp houden we rekening met de route die bezoekers af moeten leggen op de website, waarbij we de lijnen zo kort mogelijk houden. 

Of je nu net gestart bent met je bedrijf, of al jaren meedraait, wat de bezoeker ervaart op je website is doorslaggevend voor je succes. Onderschat dus nooit het belang van een professionele website.  

Onze websites zijn responsive, zodat de website er op iedere schermgrootte perfect uitziet.

 

software-657188_1920

W o r d P r e s s   a l s   b a s i s

WordPress.


Wij maken websites met WordPress als website - beheersysteem. WordPress is wereldwijd erg populair en waarschijnlijk het meest gebruikte systeem. Een belangrijk element is haar betrouwbaarheid.

Open source.


Dit open source content management programma (website - beheersysteem) gebruiken we als basis voor alle websites (en webshops) die we bouwen, onder meer vanwege de hoge gebruiksvriendelijkheid. 

Zelf beheren.


Wij creeren een systeem waarmee onze klanten zelf hun website kunnen beheren via desktop, tablet én smartphone.

 

 

W e b h o s t i n g


  

Uw website heeft een voordelig en betrouwbaar plekje nodig waar het geparkeerd staat, en dan ook nog voor een zeer aantrekkelijke prijs die begint vanaf €65,- ex btw per jaar. Met of zonder domeinnaam.

Beveiliging van uw website

 

Verwerkt uw website gevoelige (klant)gegevens? De dataverbinding tussen de computer van uw bezoekers en uw server zijn extra beveiligd met beveiligingscertificaten (SSL). Daarmee worden alle gegevens tussen de computer van uw bezoekers en de server via een beveiligde en versleutelde verbinding verstuurd en zijn ze niet te onderscheppen. Een website met SSL-certificaat is te herkennen aan een gesloten of groen hangslotje in de browser en een webadres dat begint met https://.

 

 

glazed-218841_1280